Skip to main content

Posts

Showing posts from October, 2010
1. name one person who made you laugh last night.
mohd affendie mohd noor lah..amek aku dr stesen bus..bekpes kat mcd.. smbil tgok bola!!~~~ such a pleasent time there.. 2. what were you doing 1 hour ago? bkk fb..chat dgn long.. berak 2x... dan ati brapi bile ade yg marah aku lmbt trun sbb ak berak..
3. what was the last thing you said out loud? g libry..kat kak syu..huhu"
4. where's the next place you're going to go? kedai mkan kot...
5. what was the last thing you paid for? bekfes @ mcd.. 6. where were you last night? dlm bus..dtg kt..
7. what's the best ice cream flavor? drumstick..choc.. em..no..no.. cornetto strawberry..
8. do you wanna cut your hair? baru potong.. msti la nak..trim skit2..
9. do you love to melatah? owh~tidak....
10. if that so (melatah), what will you said out loud? pocot!...
11. what does the last text message you receive say? kat b1, sent by pendi syg..
12. will you get married in future? sape x nak kawen tu gila la.. 13. do you chew on your straw? sometimes.....
14. d…

windows~!!

A blonde walked into a store to buy curtains.

She went up to the salesman and said, "I want those pink curtains to fit my computer screen.

The salesman mentioned, "Computers don't need curtains."

The blonde said, "Hellooo…. I have windows!"

Amaran pd Kaum Hawa

Kesah ini betul2 terjadi kat PenangIngat lagi tak dgn kes Ms Canny Ong yang dirogol dan dibunuh??Kisah nya..ada seorang perempuan ni berhenti dekat stesen gas "pay-at-the-pump" untuk isi minyak..sebaik saja dia siap isi minyak tu dan nak beredar,seorang pekerja kat situ buat pngumuman yang kad kredit perempuan ni ada problem sikit..pekerja tu suruh perempuan ni masuk ke dalam untuk bayar..tapi perempuan ni confused la sebab transaksi menunjukkan yang pembayaran kad kredit dia diluluskan dan tak ada masaalah apa2 pun.. so perempuan tu bagitau la pekerja tu dan dia pun bersedia nak beredar ke kereta dia balik..tapi pekerja tu tetap bertegas dan suruh dia masuk dalam..perempuan tu pun decided untuk masuk ke dalam...sebaik aje dia masuk kat dalam..dia mula marah kat pekerja tu..lalu pekerja tu suruh dia bertenang dan bagitau hal sebenarnya.. .nak tau apa?sebenarnya masa perempuan tu dok isi minyak,pekerja tu nampak ada laki menyelinap kat belakang kereta perempuan tu dan pekerj…

KISAH AMING GI SEJID.

Ayoh ye kate doh tok bolih ikut. Ye nok ikut gok . Pah tu dalang sejid wat bising. Ye berembah ngan abang dia. Bising Bango. Ayoh dia hok tengah mayang ni nok maroh dok tau ahh. Geletik tangang rasa nok bui penampor sutir. Orang laing kiri kanang dalang sof mok’o rase gitu jugak, mesti dok kusuk semayang. Kalu ye maghi dekat, bulih junga tangang, belang-belang bace fatehoh, mesti kena keppok pale, baru ye bulih dudok diang. Base anok dok rajing mari sejid, ye ingat sejid ning macang padang tepat maing. Ye berembah, ye berembah jugak nge abang dia. Nok buwak gane , budok dua taung , dok tahu ke mende. Orang paka baju melayu nok gi sejid, ye derah-derah gi ambek baju retek dalang robok. Tak dok pioh, ye buke abih sorok dalang rumah cari pioh, bulih ke dia pioh besar, paka jugak, paka jugak walaupung dok lekat di pale. Tengelang separuh dahi napok butir mate je dua butir, kelit-kelit. Ayoh ye kate “Aming doh ayoh gi ahhh, kek gi aming bising, dok dudok diang, kaca ora…

semak btol..

kad cimb rosak..
xbole bwk kuar duet..
cmane nak mkan..
cmne nak topup..
ak nk g bank sok..
cmane nak cntact org nk pnjam moto..
mcm mane~~~

xtau ape yg aku rase..
soklan x bole buat..
adeeeeeiii..

bile semak2 srabot sakit ati ni..mule la nak maki sume org..
haila~~~
sua rasa..
it is end already..
x smpat nk g..
tp xpe..
ujong mnggu ni nak g double trouble..
mama ajak..
yeah!!

karok vs ujan~

oleh sebab bli katak..aritu pon ujan..ktorg g karok pon dlm ujan la.. hoho.. ni gmbo mse ktorg bteduh kat jmbatan tu...

frOGieee~~!!

saye da dpt teddy bear!! em..x la teddy ber, tp teddy frog.. hehehe..bessaaaa.. hehehe..ingt kan die nk beli yg kecik tu je.. dapt yg besa plak.. lenguh jge tgan ni mmgang..sbb g tmpat beli tu naek moto... pastu singgah umah lcturer sbb ade open house.. segannye..


time kaseh ye syg.. len kali beli lg~!!!

sAYAng aWAk!!!!