Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2011

nantila..

da anta request ntok relationship status..
bile bkk notification tu,
nanti la..
aku trus mls nk lyan..
mls nk buat esement..
then, aku tdo dlm library tu..

geram..

aku SAKET ATI btol laaahhh!!!!perlu aku kn msej sekor 33 org dalm kelas tu, nk inpom klas xde, kelas ade, kat mane, subjek ape, sape ajo???
oi...dlm my nemo ade kan jadual tu, x bole ke kalo ko g print bnde alah tu, then tnye blik org len, ape yg kn tmbah, ape yg kn buang dr jadual tu.. yg tu pon kne bgtau ke??
then lg satu, da aku infom pasal kelas yg batal, ataupon ape2 je lah, forward je la!! msj tu mmg perlu diforward! yg tu pon benak sgt ke??
aku da tulis dgn urop beso dah..
FORWARD PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!
xde prepaid??? abes??aku msj smpi bebelas org tu, bebelas org tu sume xde kedit la??? BANGANG!!

sudah brada di UMT..

da dua minggu kat umt.. first2 dtg, terpakse berada dlm bilik yg bnjir. shit, org tu x repair lg rupenye bumbung yg bcor tu.so, kerat btol n tadah air yg mnitik tu.. sbb nk ltak balidi x muat kat celah almari tu. dan blik pon da berbau hapak, sbb dok ujn je. nseb bek skang ni da x ujan..huu...bess..bole jemur baju n most important, x bnjir dah!
skng ni kat cf, tgah tggu pendi... tbe td msej x jd plak nk g libry, sbb die nk buat umah kakak die. nk tlong pak sedra die buat umah. *tbe2 rase mcm nk mkn mcD*
oh, mlas da la nk dok cfe.. dan mlas jgak aku nk bjalan ke libry..jauh nyeeeee!
bek aku g makn..
jom mkn!

nk tlis..

ari ni..besday aku..tp slightly terjejas excitement die dgn perkara2 yg tertentu... mungkin ade yg kate ni hal yg kecik je.. tp ntah la. kesan die ade jgak la kat aku..
xpasti same ade ak over atau pon itu normal. kwn ak kate normal. tp bg org len, bnde tu mnyusahkan. n bole menimbulkan perasaan bosan.
sigh~ ari yg bkn ari2 kite akn dpt dlam staon. org yg kite hrapkan terlmbat nk wish. sikit terase dan terkilan. kerana ade aktiviti yg dilakukan sblom tu. adakah ia normal?
atau perasaan tu memang x ptot wujud dlm ati?
ataupon masih lg kurangnye perasaan sensitif dlm dri tersebut?
bile agknye ak bole kuatkan dri ak supaya jgn terasa atau melatah dgn situasi2 yg dianggap oleh certain people as a small matter?
dan bile agaknye pihak sebelah sane bole btol2 trima yg aku bukan nk mengade2, sebalik nya, ingin membuktikan bhwa ak btol2 rase x senang dgn bnde ni?
bile ak merajuk, bile agaknye die nk pjuk aku untuk membuatkan aku rase yg ak memang diperlukan olehnya dan ingin aku berase gembira selalu?