Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2011

anda ada kucing jari lebih??

okey,,mari kite fokus pasal tjuk di ats.. oleh sbb aku x bole tdo mlm ni, tbe2 rse nk update blog..
ulang soalan: kucing korg ade jari lebih???
mcm ni?
dan...
haha..
kucing korg mmg unik..
ni la nme nye
POLYDACTYL --> salah satu mutasi genetik yg mnyeb bkan jari diorg lebih di slah satu @ sume tapak kaki.
ok..nk lebih jelas? lihat bwah lebih jelas?
kebnyakkan ank kucing polydactyl ni, akn mgalami kesukaran untuk berjalan pd mulanya. tp, perlu diingatkan la..kpada tuan punye kucing yg mcm ni, oleh sbb kuku yg jari trlbih tu dlm posisi yg agak 'terkeluar', kucing maybe x pndai nk scratch rfor tmpulkan kuku die. so, kite harus trim kan kuku die, supaya infection x brlaku disebbkan kuku yg pnjg.
so...kucing anda? mcm ni?

aumm..

die amat adorable..
pic from: natGEO

updated!

da lame x update blog..



sbnranye, mals sgt nk update blog..
tu jee~

pekse~!!!!

“Recipe for success: Study while others are sleeping; work while others are loafing; prepare while others are playing; and dream while others are wishing.” ~ William A. Ward
huhuhuhuh!!!
meterology paper is coming!!
and amat penat dan mals sgt nk blaja..
hehhe