Skip to main content

Posts

Showing posts from October, 2011

perubahan

sekarang sudah musim monsun di pantai timur. ia selalu berlaku dr bulan november hingga mac.. angin bertiup dr arah tmur laut. selalunye angin ni bertiup dlm 10 hingga 20 knot, yg dibawa dari siberia. musim ni slalunye ujan lebat yg bole mendatangkan banjir besar. td ak lunch kat kdai papuprak kat tpi pntai tok jembal, blakang UMT ni.. ombak bole than la besar nye... awan pon dok berarak kelabu je,. yg aku prasan, pantai tu makin truk terhakis.. speperti biase.,kite tgok gmbo~~ zooommmm

lame2 nti,,kdai makn yg kitorg slalu pegi pon kn pndah agak nye..emm.. k bai..

la hoooottttt springs

assalamualaikum.. smlm kitorang g La Hot spring..besut.. bertolak pkol 4ptg..balik 1 pg..wohoo.. ahli rombongan adalah joe, aku,pendi,ali and man.. di samping itu,,,kitorg amek buah rmbutan kat umah long.. n makn sate jabi..sedap wooo.. jom..usha gmbo,,..
ni la hot springs waktu siang.. fyi, hot springs ni, temperature range die dlm 45-49 degree.. *tp knape ak rase mcm pns sgt eh? mcm lebih je..*air pnas ni mngandungi sulfur yang dikatakan bole menyembuh penyakit la.. wallahualam.





air sejuk plak

5 jejaka=5 bucu bintang 
happy ending~ 
thats how i spend my deepavali break.. how abt u?? happy deepavali!

aishiteru

bile aku serabot ke..marah kat org..emo x tntu hala, gmbira atau ape2 pon lah..
ak suke tlis dlm blog.. perasan x post aku sume mcm org x siuman?
ak bkn nk mengarah org.. jauh skali nk cr pasal dgn org.. lg jauh bile nk buat org yg aku syg tu sakit ati.
tp manusia..xlari dr ksilapan..merangkak pon x bole.. ade je kesilapan manusia buat.
maaf andai pesanan dr ak 'yg-amat-risaukan-kselamatan-org-kesygan' ni mbuatkan kamu rase kamu diarah..
not meant to~

ak pon bole marah

update kali ni, ak gne htc chacha..canggih woo.. da..bbalik kpde prkre sbnar ak nk cte.. ari ni.. ade org? plak bt ak marahp..sntap btol.. tggu pnye la lme kat cf.. bile tpon x agkat.. ok fine..mndi.. bole bc paper plak..hu..xbole trime.. bile smpi cf..ak bt muke x pueh ati la..lantak le.. ajk die beli mknn as it is lunch already.. 'g la..da mkn da'... huuu~2xsakit ati ari ni.. now..msih lg tggu sory dr die.. smpi mlm ni ak nk bt muke.. ade ak pduli?

tes..1 2 3..

minggu ni ade due tes..

xtau le smpat x study..



sigh~