Sunday, April 8, 2012

pulau bidong huha

salam..

~smbungan dr previous entry~

just got back from pulau bidong, terengganu..
for those yg x tau..pulau ni UMT yg pnye. gov bagi UMT untuk tujuan pnyelidikan.
g sne ari jumaat lepas 6hb, then ari ni bru balik. stay 3h 2m. jadi fasi. this is my 3rd time at pulau bidong. bnyak yg brubah..da bnyak asrama kat situ, surau pon da ade buat..
aktiviti yg dijalankan kat pulau
> snorkelling
> jungle trekking (melawat tapak vietnam)
> tengok galeri air
> pertndingan kayak
> BBq
>memancing

tgok gmbar lah..
gamat
kayak

jeti pulau

ikan pari bbq

sunset
sunset2

lifeguard pertandingan kayak

noon at pulau

tugu vietnam

i am lucky sbb pg ari ke 2, ada penyu baru lepas bertelur, tgok live!

ketua komandan

candat sotong

cik mat+sang >boatmen yg gile sporting

cik salam hole yg perasan die budak lagi

drop dead gorgeous (?)

jeti pulau

one (two) of the org kuat program

sape2 yg nak buat program mcm ni, especially yg nk buat program atas nama U korang, datang la pulau bidong.. datang time ak ada tau.. tp kena kontek UMT lah!

wasalam!





Friday, April 6, 2012

pulau bidong

setelah 2tahun ak x dtg pulau ni, ari ni ak smpi jgk buat progrm universitt responsibility bersama bdk matrik teknikal phg. first day dtg..da rndu pendi..sbb this time, die ttggal.. huhu.. but somehow, kat sni diceriakn oleh2 staf yg x sedar dri tua, blagak mcm org muda..ditmbah plak dengan drp dead gorgeous (staf jgk, tp agak mcm diva gtu..auww)..oh..mif sorok pnyu diorg! sory!!!
hahhaha..darp ptg td asek gelak je. ak rs staf fakulti org len xde la peramah mcm ni.. siap boleh men kad same2 lg..

last but not least
nautical science mmg best!