Monday, June 25, 2012

the one

lepas je ak baca msej yg die anta kat mama mlm tu, terus ak sedar..

ya ALLAH, he is serious about us, about our future, about our life, being together.
i never thought that he is planning his future.. being with me.

thanx,

ya ALLAH,
please let us stay in this lovely relationship.

Wednesday, June 13, 2012

revocation

the abandonment was revoked..

thanks, my dear, to make me yours again...


Tuesday, June 12, 2012

1 tahun, 10 bulan, 24 hari

assalam semua..
 merujuk kepada tajuk di atas.. 

 selama itulah kami bertahan.. 
 dan selama itulah pengajaran banyak diperolehi kesabaran, keikhlasan, kasih sayang, 
 sesungguhnya aku x akan lupa tempoh masa yang agak singkat dalam mengenali hati budi seseorang yang asing dalam hidup..

 dia..
 menemani ak dengan penuh kesabaran, 
 dan kesabaran seseorang itu sememamngnya mempunyai garis sempadan. 

 aku?
 dari dulu lagi merasakan yang ak memang x layak untknya..
 die jauh lagi sempurna.. 
 ya..mmg lelaki dan perempuan itu saling melengkapi bak kata org, 
 tp siapalah kita untuk menghalang takdir yg telah tertulis.. 
 aku terima apa pun keputusan.. 
 cukup lah selama tempoh ini kau tertekan., 
mungkin sudah lama kamu merasakn begitu
cuma aku yang tidak menyedari..
 maaf atas segalanya.. 
 terima kasih atas segalanya..

i will be allright..

Sunday, June 3, 2012

everyday i love u

assalam..
wah lamenye x mnulis kat blog ni.

skrg musim pekse.ramai gila org kat library ni.. lebih dari biasa. bile nak exam, kene ada exam slip.
kalo xade xboleh masuk. so ak dgn pendi dah print. esok 5hb paper die. die amek broker. ulang kusus. ak malas da nak amek. malas nak tekejar2. tp ari ni ak lupa nak bwak slip exam tu. so, ak kena marah. semalam pon kena marah. ak pon pelik, bnde tu bukannya susah sgt. tgu jap ak amek kat blik, 5 minit pon x smpai sebenarnye. die nk g print kat cc. alih2 print x bole guna. HAHA PADAN MUKA!!!!! buat lg taik dengan aku! rase mcm nak tergelak guling2 dalam cc tu.  then masih lg dengan kepanasan baran tu. naik je library ak terus masuk tndas. mententeramkan sanubari jiwa raga yang mcm nak jerit-jerit je dalam library ni.

die ckap kalo ak terseksa kapel bersama dengan die, bgtau je. ari2 ak nangis. ak kena sabar la..sbb everyday i love u~