Skip to main content

Posts

Showing posts from August, 2012

perut masuk angin

boleh plak perut ak berangin-angin lepas berbuka tu..
padahal makan roti je, petua iklan eno semua ak ikot..
jadi jugak..
tambah plak dengan rasa sakit hati ni, mmg double la angin ak..

kalau kau dah xnak percaya kat aku, suka hatilah.
aku x boleh paksa perasaan orang kat aku.
aku x boleh paksa org percayakan aku.
aku x boleh paksa org sayangkan aku.

dah, tdo. smoga esok diri aku lagi tabah dari harini.

bulan puasa bermacam dugaannya

assalamualaikum

sedar x sedar, dah lebih sminggu kita berpuasa. ade yg da tinggal ke? ak belum lg.. akan tiba masanya. tp harap2 jugak ade magik, membolehkan aku puasa penuh. tp dah kalo Allah tetapkan begitu, xkan nak ubah..ye dok?

dalam seminggu ni, banyak kegoyahan perasaan berlaku. jadual hidup berubah.. jadual makan pun berubah. ramai org kata, bulan puasa la, bole kurus. tp pada ak, depend on certain org. kalo da waktu berbuka pon makan mcm x jumpa makanan seminggu, nak kurus guane. ye dok? *eh da 2x ye dok ni

bulan pose ni, pendi bt kuih.. apong name nye. bntuk die mcm karipap, tp xkeras mcm karipap. inti die kaya. wahh..kaya la org yg makan ni. well, emm, perenggan ni da msuk skit ke kesah hati aku.. ntah la, dalam seminggu ni, rase agak tertinggal. sebab die agak bz dalam bussiness die. so, jrg la bermesej. bile die tertido ke ape, ak jadi marah2. ak x tau la knape ak jadi mcm tu,. mmg la ak rase mcm ak ni keji skit, tp, ak pon x fhm la knape jd mcm ni.. (ke PMS?)

ak harap, a…