Skip to main content

Posts

Showing posts from October, 2012

bubur caca

haih.. aku mngaku la yang aku ni bnyak kawan berlainan jantina. tapi jangan la disebabkan satu komen, sampai nak selongkar web sosial aku~

tak munasabah..

bukan nak kata

budak junior course kesayangan aku organized satu liga sukan sempena meraikan budak 1st year yang baru masuk dalam semalam dengan ari ni. sukan yg berlangsung ialah bola tampar bagi perempuan dan futsal bagi lelaki. aku x tau futsal sape menang, tp bola tmapr batch aku (final year) dpt tmpat ke 3. hewhewhew..ok la tu..

cuma rase terkilan skit sbb ade student yg ambil ringan tentang program ni,. ada yg balik rumah, ada yg ade ape-ape. aku rase x patot bende ni terjadi sbb org lain da bertungkus-lumus menjayakan program ini, termasuk housemate ak, ain ngan ita. menangis2 diorg suroh kwan diorg main mlm tu. bila mlm ni maen bnyk game, mula la merungut bila nk hbes, lmbt lagi keeee.. susah bila kita je yang bersemangat sedangkan org lain sebaliknya. mungkin ada salah dan silap dari pihak penganjur, tapi kelewatan makluman tak semestinya menjadi penghalang. aku pon lambat diberitahu, tp aku still lg boleh turun. aku faham perasaan diorg bila program kite, tp kawan-kawan amek x kesah.

em..b…