Skip to main content

kosongkosong


meski dirimu berharga
tidak kau bahagia
jika ku bersama denganmu




Comments

Popular posts from this blog

Defeated

Bila aku sudah cuba untuk mengisi kekosongan hati,
Bila aku sudah buat dia menjadi orang yang istimewa dalam hidup,
Bila aku sudah percaya yang dia adalah yang terakhir,
Bila kita sudah berkata yang kita akan selalu ada untuk kita,
Bila orang lain berdoa untuk kita,
Bila selama ini aku fikir kau rasa sama dengan apa yang aku rasa,
Bila kau berkata
Tidak.








nevermind

yesterday is the day that finally i loose you.
there is no one to blame, but i blame myself.

i wsh u all the best in your life. hoping that she will make your life more meaningful, blessed, cheerful more than i did.


it was never ended for me because i am still looking for you in my dreams.

18 Ramadhooonn

Last two weeks received a good news, Interview PTD berjaya. and 16th July nanti lapor diri kadet PTD. Rezeki bulan ramadhan.
Well not much happened this few past months.  Cuti dua minggu sebab p UK adik konvo. masa tu lah tau pasal result. Tu pun azimah yang cek kan, Pastu mula lah xde mood nak makan.
Alhamdulillah, kesabaran aku di johor ni akhirnya mendatangkan kebaikan dalam hidup aku. Selalu berdoa dah taknak duduk johor atas semua benda yang terjadi.  Selalu berdoa so that aku boleh lupakan apa yang terjadi.  So, nilah masanya kot, aku berhijrah.
Sayang, nak tinggalkan semua orang kat sini.  Semua yang sakit, semua yang menggembirakan. All the bittersweet. Kat sini aku belajar untuk tidak cepat menyerahkan hati aku.  Belajar untuk terima yang tak semua sukakan kita. Not all the things will turn out as what we want it to be. Belajar yang masih ada lagi kawan yang akan stay behind you even they are tired of your dumb and stupid decision. Sedar yang sebenarnya ade orang yang sayang…