18 Ramadhooonn

Last two weeks received a good news,
Interview PTD berjaya. and 16th July nanti lapor diri kadet PTD.
Rezeki bulan ramadhan.

Well not much happened this few past months. 
Cuti dua minggu sebab p UK adik konvo. masa tu lah tau pasal result.
Tu pun azimah yang cek kan, Pastu mula lah xde mood nak makan.

Alhamdulillah, kesabaran aku di johor ni akhirnya mendatangkan kebaikan dalam hidup aku.
Selalu berdoa dah taknak duduk johor atas semua benda yang terjadi. 
Selalu berdoa so that aku boleh lupakan apa yang terjadi. 
So, nilah masanya kot, aku berhijrah.

Sayang, nak tinggalkan semua orang kat sini. 
Semua yang sakit, semua yang menggembirakan. All the bittersweet.
Kat sini aku belajar untuk tidak cepat menyerahkan hati aku. 
Belajar untuk terima yang tak semua sukakan kita.
Not all the things will turn out as what we want it to be.
Belajar yang masih ada lagi kawan yang akan stay behind you even they are tired of your dumb and stupid decision.
Sedar yang sebenarnya ade orang yang sayang kau yang selalu doakan kau yang selalu akan dengar semua keluh kesah kau walaupun ko keep repeating tersalah haluan.

Terima kasih.










Comments